torsdag 11 september 2014

Ryktet har spritt sig att det bor en hälsocoach i området..

Då det närmaste gymmet ligger i centrala Yangon, drygt en timma med bil från vårt hus, tränar jag och Axel hemma istället. Det började med att jag satte ihop ett träningspass med både styrka- och konditionsövningar i intervallform, ganska högintensivt. Till en början var det jag, Axel, Phew och Auntie som körde men nu är William, Lin Lin och två killar till (vars namn jag ej lärt mig) med. Vi har till och med bestämt att vi kommer köra dagligen från 18:00-19:00 och att den som vill, är välkommen. Eftersom vi tränar i dryga 27 grader blir det väldigt varmt. Vi måste stänga fönsterna, eftersom vi är ganska högljudda, vilket gör att det inte kommer in någon frisk luft. Den lilla fläkten vi har är inte heller mycket till hjälp. Det ligger en lokal myndighet vägg i vägg med oss och vi vill ju gärna inte få några klagomål ;)
Flera av oss har börjat sätta upp träningsmål, vilket är bra för motivationen. Häromdagen sa William till exempel att han börjat minska på kolhydraterna för att han lättare ska kunna gå ner i vikt.

Så här hemma har vi alla träningsvärk, förutom Axel. Vi retas med honom att det kan bero på att han inte tagit i tillräckligt hårt ;)

2 kommentarer:

  1. Hihihi, han fuskar säkert ;)! Men hinner ni inte träna på morgon istället

    SvaraRadera
  2. Klart han gör ;) Jo, jag o Axel hinner men vissa av de andra jobbar :(

    SvaraRadera