söndag 21 september 2014

Whoppa gangnam style

Igår var det en solig dag och eftersom det är regnperiod tittar solen bara fram några timmar under dagen. Men det är fortfarande varmt - runt omkring 27 plus grader. Jag kom på häromdagen att vi sällan talar om vädret, så när jag under gårdagen sa: "vilken fin solig dag" var det ingen direkt som reagerade ;)

Myint Kyi kom förbi oss, som avtalat, så vi packade ihop och begav oss hem till hennes mor som hon så gärna ville att vi skulle träffa. Efter en 20 minuters promenad, över små broar o stigar var vi där. Jag kände mig ganska klumpig och stor när jag gick runt i huset då jag fick böja mig ett flertal gånger för att kunna ta mig in i rummen, haha!

Myint Kyi mor bor tillsammans med sin son som hjälper till med hennes försörjning. Han kör cykeltaxi medan hon driver ett mindre gatustånd där enklare måltider säljs. Gatuståndet är öppet på förmiddagar och sen eftermiddag/kväll så däremellan har Myint Kyi mor sin "lediga" tid.

På hemvägen stannade vi även till vid Myint Kyi hus. För att ta sig till huset behöver man gå över en mindre hemsnickrad "bro". Vet inte om du haft känslan av att gå på en lina och du inte riktigt vet när du kommer tappa fotfäste? Det hade jag igår alla fall. Myint Kyi kom och mötte mig halvvägs på "bron", hoppandes och sjungandes "whoppa gangnam style", vilket nog var en imitation av min gångstil, haha :)

Burmese-style, paraply för att skydda sig mot solen :)Myint Kyi mors hus


Myint Kyi med sin son, mor och bror
En frukt, dock omogen :)
Ett hus för små människor ;)
Phew
Fågelbo
"Bron" till Myint Kyi2 kommentarer:

  1. Inte som i Sverige då prat om vädret är den klassiska ice breaker haha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahahaha, nä så blir en hel del backningar mot utgången emellanåt :P

      Radera